Måleriföretag Norrtälje

Tjenare! Tack för alla kommentarer. Ni är så sjukt grymma. Jag skulle vilja tipsa er om ett företag som jag kom i kontakt med när jag skulle måla om huset. Det är Jacobs måleri. Detta är ett måleriföretag som ligger i Norrtälje och jag var väldigt nöjd med dem.

Jag skulle som sagt måla om huset efter mycket om och men, och det tog en viss tid till jag lyckades bestämma mig. Jacobs måleri hjälpte mig att välja en grym färg då jag själv är väldigt okunnig när det gäller allt kring inredning med mera. Jag skulle vilja rekommendera detta företag för de var så otroligt grymma inom allt vad det gällde färg och noggrannhet.

Tänkte inte skriva ett allt för långt inlägg, men tycker absolut att ni ska ta kontakt med detta företag om ni vill bli nöjda. De är väldigt flexibla och lätta att diskutera med. Som ni vet så blev mitt hus otroligt snyggt, och jag blir alltid lika glad och nöjd när jag tänker på mitt beslut om att ta kontakt med detta måleriföretaget.

Ska avsluta inlägget nu, hoppas att det varit till någon hjälp för er. Tack för alla grymma kommentarer ni ger mig på min blogg. Det blir jag alltid så himla glad för. Ha det gott. Vi hörs.