Ljusförsäljning i Laholm

God eftermiddag, god eftermiddag och känn er varmt välkomnade in till bloggen. Jag hoppas att ni inte låter stressen ta er i besittning nu när det bara är några veckor kvar till jul. Jag älskar den här tiden på året och jag har redan börjat att ordna till det hemma i lägenheten med julpynt och annat. Jag är väldigt förtjust i ljus och därför skulle jag vilja ge er en rekommendation på ett företag och deras ljusförsäljning i Laholm. Det blir ingen riktig jul om jag inte får besöka den här butiken och köpa ljus. Det är en butik som heter Ljusstöpet i Laholm. 

Är du lika förtjust i ljus som jag så tror jag att du bokstavligt talat kommer att älska Ljusstöpet i Laholm! Där går det att få hjälp med det mesta inom ljus för där finns det både ljusförsäljning och de anordnar ljuskurser i ljusstöpning. Det är så trevligt att den här butiken finns. Nu riktigt längtar jag till första advent för då är det inte bara i adventsljusstaken som det tänds ljus, runt om i lägenheten brinner det olika ljus och det skapar en så härlig stämning den här mörka årstiden som är nu. Om ni vill så kan ni komma in till min Instagram och se bilder på ljusen. Det här var allt jag hade att säga er just nu om Ljusstöpet i Laholm men om det är något mer ni undrar över så kan ni förstås ställa er fråga i kommentarsfältet! Fast det är klart, det allra bästa är nog ändå om ni besöker Ljusstöpet i Laholm ,eller går in på deras egen hemsida om ni vill veta mer om deras ljusförsäljning i Laholm eller om det är något annat ni vill veta!