Jag fick hjälp med golvslipning i Örebro

Hej på er allesammans och vad trevligt att just ni kikar in här på min blogg idag! Så varmt välkomna till alla er som vill höra om hur det gick till när jag gick ifrån idé till handling när det var dags att lägga in ett nytt parkettgolv i vardagsrummet och ett nytt trägolv i hall och kök i min villa som ligger mitt emellan Hallsberg och Kumla i det vackra Närke. Företaget som jag anlitade gjorde ett så bra arbete så att jag ville dela dessa erfarenheter med er, kära läsare. Företaget heter FW Slip och är specialiserade på golvslipning och golvunderhåll och de arbetar i Örebro, Kumla och Hallsberg med omnejd.

Att lägga in nya golv är ett hantverk som kräver en stor kunskap. Det som imponerade på mig var att personalen förutom att de klarade av att lägga golven galant, också har ett miljötänkande och att de gav mig värdefulla råd och tips om hur jag ska sköta om mina nya golv på bästa sätt för att förlänga golvens livslängd. Nu vet jag hur jag på bästa sätt ska vårda mina golv – genom rätt omvårdnad håller golven mycket längre, jag sparar pengar! Med andra ord; lack och oljor som används på golven skall ha en så liten påverkan på naturen och oss själva som är möjligt!

Jag bollade mina idéer med företagets experter som gav mig några olika förslag på golv i olika kvalitéer och trämaterial. När jag valt vilka golv jag ville ha var det dags att gå till handling och låta arbetet ta vid. Det var extra tryggt att som kund veta, att FW Slip följer Golvbranschens Golv Garanti och Konsumenttjänstlagen. Företaget har också blivit Pallmann certifierade, en utnämning som borgar för kvalitét. Jag har blivit djupt imponerad av både deras miljömedvetna förhållningssätt samt av slutresultatet som blev ett riktigt stort lyft för min villa. Tack för idag, kära läsare!